Editorial

Editorial Aldarull és un projecte per a la difussió de les idees llibertàries des d'una perspectiva no dogmàtica, redefinida constantment d'acord amb els conflictes i vivències actuals.

Treballem en els processos editorials de forma col·lectiva, horitzontal, assembleària i autogestionada, tot intentant mantenir-nos al marge de la lògica competitiva i el benefici econòmic.

Des del 2009 hem publicat materials vinculats a diverses lluites i resistències, tant d'aquí com d'altres indrets del món, presents o passades, intentant revestir-ho d'un enfoc feminista, crític i ubicat en els nostres entorns. Al llarg de temps l'editorial ha mutat, compartint noves experiències i incorporant noves sensibilitats segons la composició del col·lectiu, cosa que ha permès ampliar temàtiques i punts de vista heterogenis.

 

 

Editorial Aldarull es un proyecto para la difusión de ideas libertarias desde una perspectiva no dogmática, redefinida constantemente de acuerdo a los conflictos y vivencias actuales.

 

Trabajamos los procesos editoriales, de manera colectiva, horizontal, asamblearia, autogestionada e intentamos mantenernos al margen de la lógica de la competencia y el beneficio económico.

Desde 2009 hemos publicado materiales vinculados a diferentes luchas y resistencias, tanto de aquí como de otras partes del mundo, presentes o pasadas, intentando darle un enfoque feminista, crítico y situado en nuestros entornos. A lo largo del tiempo la editorial ha ido mutando, compartiendo experiencias e incorporando nuevas sensibilidades según la composición del colectivo, lo que nos ha hecho ampliar temáticas y puntos de vista variopintos.

 

Condiciones de envío:

-Envío por mensajería, hasta 4.5€ de gastos de envío.

-Envío gratuito a partir de 75€ (calculado en relación al PVP de los libros en depósito o firme. Entre 6 y 9 libros aprox.). No nos hacemos cargo de los gastos de envío de las devoluciones. 

 

Aldarull Edicions
c/ Torrent de l'Olla 72 - 08012 Barcelona
editorial(arroba)aldarull.org / Tw @Ed-Aldarull / Fb @aldarull / 935008564