Llibreria

La Llibreria Aldarull és un projecte cultural de caràcter llibertari i sense ànim de lucre per les que participen, nascut al barri de Gràcia de Barcelona.

La seva missió és la difusió de material cultural de tot tipus i format (llibres, fanzines, contes, còmics, CD's, Vinil's, DVD's, autoedicions, etc.) sempre que tingui alguna cosa a veure amb les idees llibertàries en les seves diferents manifestacions. També volem difondre materials que comparteixin i fomentin l'esperit crític i que ajudin a plantejar alternatives al món en el què vivim.

Aldarull, ve d'un projecte anterior anomenat Acció Cultural de Barcelona, que va néixer cap a l'any 2005 a l'Ateneu Llibertari del Besòs. Posteriorment es va traslladar  al local anarquista Entropiactiva de Sants i, poc després, a l'Ateneu Llibertari de Sants fins l'any 2009 quan vam obrir la llibreria a Gràcia.

Entre els nostres projectes està l'editorial, també nascuda el 2009. Aldarull Edicions té uns 20 títols publicats des del 2009 i ha dut a terme nombroses presentacions.

Esperem seguir oberts a peu de carrer i editant nous llibres en el futur.

 

La Librería Aldarull es un proyecto cultural de carácter libertario y sin ánimo de lucro para las que participan, nacido en el barrio de Gracia de Barcelona.

Su misión es la difusión de material cultural de todo tipo y formato (libros, fanzines, cuentos, cómics, CDs, Vinilo s, DVD, autoediciones, etc.) siempre que tenga algo que ver con las ideas libertarias en sus diferentes manifestaciones . También queremos difundir materiales que compartan y fomenten el espíritu crítico y que ayuden a plantear alternativas al mundo en el que vivimos.
Aldarull, viene de un proyecto anterior llamado Acció Cultural de Barcelona, que nació hacia el año 2005 en el Ateneo Libertario del Besòs. Posteriormente se trasladó al local anarquista Entropiactiva de Sants y, poco después, al Ateneo Libertario de Sants hasta el año 2009 cuando abrimos la librería en Gràcia.
Entre nuestros proyectos está la editorial, también nacida en 2009. Aldarull Edicions tiene unos 20 títulos publicados desde 2009 y ha llevado a cabo numerosas presentaciones.
Esperamos seguir abiertos a pie de calle y editando nuevos libros en el futuro.

 

Horarios

Lun - Vie: 10h - 14h, 17h - 21:00h

Sáb: 10h - 14h, 17h - 21:00h

 

www.aldarull.org / llibreria(arroba)aldarull.org / Tw @Ed_Aldarull / Fb @aldarull / 935008564